Close nav
close
Facebook Hesabı Silme

Facebook Hesabı Silme


   
Facebook hesabını silmek ve bir daha geri açılmamasını sağlamak isteyen kişiler dondurma işlemi yerine tamamen silmeyi uygulamaları gerekmektedir. Fakat bundan önce size bir kaç şey söylememiz gerekmektedir. 

     Hesabınızı sildiğiniz takdirde yöneticisi olduğunuz gruplar veya sayfalarda bununla birlikte silinecektir. Sayfanızın silinmesini engellemek istiyorsanız ikinci bir yönetici ekleyebilirsiniz. Yine de 14 gün beklemeden silmeniz mümkün değildir. 

     Sildiğiniz hesap hiç bir şekilde tekrar açılmayacaktır. Bu yüzden silmeden önce bir kez daha düşünmenizde fayda var. 

Uygulama üzerinde yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Bu da şu demek oluyor arkadaşlarınız gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu mesajlar siz hesabınızı silseniz bile kalmaktadır. 

Hesabınız silindiği zaman başka kişiler sizin profilinizi hiç bir şekilde göremeyecektir. Fakat tüm verilerin silinmesi biraz zaman alacaktır. Durum güncellemeleri , fotoğraf ve videolar yedek bir sistemde tutulmaktadır. Bütün verilerin silinmesi için 90 gün civarında beklemeniz gerekebilir. Tabi ki de bu sizin 14 günlük hesap silme işleminizden ayrı bir şekilde ilerler. 

    Facebook silme işleminden önce hesaba kayıtlı olan uygulamaları da silmeniz gerekmektedir. Bunun için aşağıdaki bağlantı üzerinden uygulama ayarlarını açmanız gereklidir. 



   Uygulama ayarlarını açmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

    Uygulama ayarlarında bulunan uygulamaların yanında olan “x” işareti ile uygulamaları kaldırıyoruz. Bunu yapmazsanız hesabınız kapanmıyor. Bunun sebebi ise , hesabınızı sildiğiniz zaman 2 hafta boyunca hiç bir hareket olmaması gerekmektedir. 

    Uygulamaları sildikten sonra aşağıda bulunan Facebook silme linkine tıklamanız gerekmektedir. 


    Facebook hesabınızı silmeniz için açılan pop-up penceresine şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir. 

    Bu işlemlerden sonra 2 hafta boyunca hiç bir şekilde hesabınızı açmamanız gerekmektedir. Eğer hesabınız da bir aktiflik görünürse hesap silme işleminiz sıfırlanabilir ve tüm bu işlemleri tekrar yapmanız gerekmektedir.

Satılık instagram hesapları yada satılık facebook hesapları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.





Anahtar Kelimeler:SilmeHesabıFacebook