Beşiktaş’ta transfer hareketliliği sürüyor!
Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar, son olarak Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic’i renklerine bağladı. Beşiktaş, ayrıca Lyanco, Matias Vargas ve Japhet Tanganga gibi isimleri de gündemine aldı.Beşiktaş’ın yeni transferleri Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic, bugün İstanbul’a geldi. İki oyuncu da havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Halil Dervişoğlu, “Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Taraftarların desteğini hissediyorum. Umarım başarılı oluruz” dedi. Dusan Tadic ise, “Beşiktaş’ın teklifini duyunca çok heyecanlandım. Şenol Güneş ile çalışmak istediğim için buradayım. Hedefimiz şampiyonluk ve Avrupa’da başarı” diye konuştu.
Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Lyanco da İstanbul’a geldi. Brezilyalı stoper, kulübü Southampton ile anlaşmaya varan siyah-beyazlılarla sözleşme imzalamak üzere otelde bekliyor. Lyanco, “Beşiktaş’ta oynamak için sabırsızlanıyorum. Büyük bir taraftar kitlesi var. Onları mutlu etmek istiyorum” dedi.
Beşiktaş’ın gündemindeki bir diğer isim ise Matias Vargas. Çin’in Shangai Port takımında forma giyen Arjantinli oyuncu için görüşmeler sürüyor. Beşiktaş, Vargas’ı kiralamak istiyor ancak Çin ekibi bonservis bedeli talep ediyor. Taraflar arasındaki pazarlık devam ediyor.
Beşiktaş’ın listesine eklediği son isim ise Tottenham’ın 25 yaşındaki stoperi Japhet Tanganga oldu. İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği Tanganga için Beşiktaş kiralama teklifinde bulundu. Tottenham ise satın alma opsiyonu istiyor. Bu transferde de görüşmeler devam ediyor.
Son düzenleme: