Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Telegram Grubu & Telegram Kanalı
Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Bölümü, engelli insanların bakımı, sağlık ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, engelli insanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik teorik ve uygulamalı eğitim alırlar.Program, engelli insanların yaşam kalitesini artırmak amacıyla gerekli olan bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar. Engelli insanların fiziksel, zihinsel veya duyusal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bakım ve rehabilitasyon süreçlerini ele alır.
Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Nedir?
Bölümün mezunları, engelli insanlar için bakım hizmeti sunan kurum ve kuruluşlar, sağlık kuruluşları, sosyal yardım kurumları, rehabilitasyon merkezleri gibi alanlarda çalışabilirler. Aynı zamanda, engelli bakımı ve rehabilitasyon alanında araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde de yer alabilirler.Bu bölümde eğitim alan öğrenciler, engelli insanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik teorik ve uygulamalı eğitim alırlar ve engelli insanların yaşam kalitesini artırmak için gerekli olan becerileri kazanırlar.
Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon (Açıköğretim) Telegram Kanalları ve Grupları
Web sitesi için tıklayınız!Web sitesi için tıklayınız!
Web sitesi için tıklayınız!
Web sitesi için tıklayınız!
Linkler çalışmıyorsa Yorum kısmına yazabilirsiniz.
Son düzenleme: