Facebook Domain Ban Kaldırma?

Admin

Administrator
Yönetici

Facebook Domain Ban Kaldırma? Facebook Ban Kaldırma Nasıl Yapılır?​

Sosyal medya; kullanımının aşırı artması nedeniyle websitelerimizin, bloglarımızın vazgeçilmez hit kaynaklarından birisi haline gelmiştir.

Sosyal medya sayesinde blogunuzun, websitenizin, youtube kanalınızın hatta bir işletmenizin bile reklamını yapmanız kolayca mümkündür. Bu kadar fazla kullanıcıya sahip bu platformlardan reklam sonucunda çok iyi dönüşler almanız kaçınılmazdır.

Facebook Ban Kaldırma Nasıl Yapılır?

Reklamınızı ister ücretsiz ister ücretli bir şekilde yapabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde Facebook gruplarında vs paylaşarak yapabilirsiniz. Ücretli olarak ise isterseniz Facebook yada instagram’ın kendi sistemlerini kullanabilirsiniz. İsterseniz de etkileşimi bol olan sayfalara, gruplara ücret karşılığında reklam yaptırabilirsiniz.

Eğer Facebook tarafından websiteniz ban yediyse Facebook’a ait platformlarda reklam yada paylaşım yapmanız mümkün olmamaktadır. İnternette bu engelin kaldırılması için bir çok yöntem bulunmaktadır. Ben kendi uyguladığım bir gün içinde sonuçlanan yöntemden bahsedeceğim.

Facebook Business Ban Kaldırma?​

Öncelikle Facebook business hesabınızla daha önce harcama yaptıysanız kendiniz halledebilirsiniz, yapmadıysanız harcama yapılmış bir hesap bulmanız gerekli. Harcama yapılmış hesaplarda Facebook’un canlı destek özelliği aktif olmaktadır. Bu özellik sayesinde yetkililer ile anında iletişime geçerek sorununuzu bildirebilirsiniz. Reklam yapacağınızı fakat domaininizin banlı olduğunu söylerseniz daha iyi yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Tabi her domain açılacak diye bir şey yok. Sitenizde topluluk kurallarına aykırı bir şey olmadığına dair emin olduktan sonra bu işlemi yapabilirsiniz.
Sonucu size mail olarak bildiriyorlar. Ben sonucu bir gün içerisinde aldım. Bu süre değişiklik gösterebilir. Engel kaldırıldıktan sonra Facebook business hesabınızdan işletme ayarları marka emniyeti kısmından domaininizi onaylatabilirsiniz. Umarım faydalı bir makale olmuştur .
Eğer satılık instagram hesaplarına göz atmak yada instagram hesabınızı satmak istiyorsanız satılık instagram hesapları websitemize göz atabilirsiniz