Instagram hesap silme nasıl yapılır? Instagram hesap silme linki
Sosyal medyaların gelişmesiyle birlikte arkadaşlarımızla aynı ortamda olmak için bir çok sosyal medya hesabı açıyoruz. Fakat bir çok kişi kullandığı hesaptan memnun kalmıyor. Bunun üzerine de hesabını silmek ve kapatmak istiyor.Buraya kadar her şey hoş güzel. Ancak fotoğraflarımızı paylaşmakta olduğumuz ve şu an en popüler sosyal medyalar arasında yer almakta olan instagram hesabımızı nasıl kapatacağız ? Şimdi tüm detaylarıyla birlikte anlatmaya başlıyoruz.
1.Adım
İnstagram hesabınızı silmek için ilk adım altta bulunan bağlantıya gitmek oluyor.Web sitesi için tıklayınız!
2.Adım
Açılan sayfa da eğer instagram hesabınıza giriş yapılı değilse giriş yaptıktan sonra tekrar bu bağlantıya tıklayın.3.Adım
Bu adımda yapmanız gereken “ Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle “ kısmının yanındaki kutucuktan hesabınızı silme nedeninizi seçmeniz gerekmektedir. Hesap silme nedeninizi de seçtiğinize göre , hesap silme işleminin asıl yapılacağı kısma geleceksiniz. Bu kısımda önce boş olan kutucuğa instagram şifrenizi girmeniz ve daha sonra kırmızı renkte yazılmış olan “ Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat “ butonuna tıklamanız gerekmektedir.Instagram hesap silme linki
Web sitesi için tıklayınız!Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra hesabınız kesin olarak kapatılmıştır. Fakat unutmamanız gereken şey sildiğiniz kullanıcı adını tekrar kullanamazsınız. “Instagram hesabımı nasıl kapatırım ?” sorusunu cevapladık. Instagram kullanıcı politikasında bir değişiklik yapmadığı sürece aynı kullanıcı adını kullanmanız şu şartlarda imkansızdır. Unutmadan söyleyelim hesabınızı silmeden önce fotoğraflarınızı yedeklemenizde fayda var. Bunun yanında hesabınızı tamamen silmeden önce geçici olarak kapatabilir diğer bir adıyla instagram hesabınızı dondurabilirsiniz. Eğer tekrar giriş yapmak isterseniz ve hesabınızı kapatmaktan vazgeçerseniz tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve hesabınızı tekrar aktifleştirebilirsiniz.