Steam CD Key Nasıl Kullanılır?
Steam CD Key, Steam platformunda oyun veya diğer dijital içerikleri etkinleştirmek için kullanılan bir seri numarasıdır. Bir Steam CD Key'i nasıl kullanacağınızı aşağıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz:1. Adım: Steam İstemcisini Başlatın
Bilgisayarınızdaki Steam istemcisini açın. Eğer Steam istemcisini henüz bilgisayarınıza yüklememişseniz, resmi Steam web sitesinden indirebilir ve kurabilirsiniz.2. Adım: Steam Hesabınıza Giriş Yapın
Steam istemcisini açtığınızda, mevcut Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer bir hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.3. Adım: "Oyun Ekle" Seçeneğini Bulun
Steam istemcisinde üst menüde "Oyunlar" (Games) yazısını göreceksiniz. Bu menüye tıklayın ve açılan alt menüden "Oyunu Ekle" (Activate a Product on Steam) seçeneğine tıklayın.4. Adım: Kullanmak İstediğiniz CD Key'i Girin
"Oyunu Ekle" (Activate a Product on Steam) seçeneğine tıkladığınızda, açılan sayfada "Ürünü Etkinleştir" (Product Activation) adı altında bir metin kutusu göreceksiniz. Bu metin kutusuna satın aldığınız Steam CD Key'ini girin ve "İleri" (Next) butonuna tıklayın.5. Adım: Kullanım Şartlarını Kabul Edin
Eğer CD Key geçerliyse, Steam size oyunun adını ve bazı bilgileri gösterecektir. Ayrıca kullanıcı sözleşmesini ve kullanım koşullarını kabul etmenizi isteyen bir ekran da belirecektir. Kullanım koşullarını kabul edin ve "İleri" (Next) butonuna tıklayın.6. Adım: Oyununuz Etkinleştirilecek
Bu adımda, Steam CD Key'iniz başarıyla doğrulanacak ve oyununuz Steam kütüphanenize eklenecektir. Başarılı bir şekilde etkinleştirildiğinde, "Oyun Kütüphanesi" (Library) sekmesine giderek oyununuzu görebilir ve indirebilirsiniz.7. Adım: Oyununuzu İndirin ve Oynamaya Başlayın
Eğer oyunu indirmediyseniz, "Oyun Kütüphanesi" sekmesinde oyunun üzerine tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. İndirme tamamlandıktan sonra, "Oyna" (Play) butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz.Artık Steam CD Key'iniz ile oyununuzu etkinleştirdiniz ve oynamaya hazırsınız. Oyunu istediğiniz zaman tekrar indirip oynayabilirsiniz.
Son düzenleme: