Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Telegram Grubu & Telegram Kanalı
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü, global ticaret ve lojistik süreçlerini yönetmek için gerekli becerileri öğrenen öğrencilere eğitim verir. Bölüm, uluslararası ticaret ve lojistik süreçlerinin yapısını ve fonksiyonlarını öğrenmeyi amaçlar. Bu süreçlerin yönetimi, malzemenin üretim yerinden tüketiciye ulaşmasına kadar olan sürecin yönetimi olarak tanımlanır.Öğrenciler, uluslararası ticaret süreçlerinin yönetimi, malzeme ve müşteri taşıma süreçleri, tedarik zinciri yönetimi, gümrük mevzuatı ve uluslararası ticaret anlaşmaları gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, lojistik yönetimi, depolama, dağıtım ve teslimat gibi konuları da ele alırlar.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Nedir?
Bölüm, ticaret ve lojistik sektöründe işletme yönetimi, finans, pazarlama ve operasyonlar gibi fonksiyonlarla ilgili becerileri geliştirmek için tasarlandı. Mezunlar, çok uluslu şirketler, ticaret ve lojistik firmaları, gümrük idareleri ve diğer sektörlerde çalışma olanağı bulabilirler.Bu bölümde eğitim alan öğrenciler, uluslararası ticaret ve lojistik süreçlerinin yönetimini anlamak, global ticaret ve lojistik sistemlerinin yapısını ve işleyişini öğrenmek, maliyet ve verimlilik odaklı stratejiler geliştirmek ve uluslararası pazarlama ve müşteri hizmetleri gibi konuları ele almak için eğitim alacaklardır.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi (Açıköğretim) Telegram Kanalları ve Grupları
Web sitesi için tıklayınız!Web sitesi için tıklayınız!
Web sitesi için tıklayınız!
Web sitesi için tıklayınız!
Linkler çalışmıyorsa Yorum kısmına yazabilirsiniz.
Son düzenleme: